De Studio

Onze studio is gevestigd in het hart van Hilversum, dé mediastad van Nederland! Op slechts 2 minuten lopen van het trein- en busstation van Hilversum en met de hoofdweg voor de deur kunt u op alle mogelijke manieren bij ons terecht komen! 

De ruimtes

Of je nou komt voor het opnemen van jouw nieuwste single of voor het oefenen met de band, Wij bieden diverse ruimtes aan waarin jij  jouw muziek kunt realiseren! Dit natuurlijk in combinatie met optionele (full) catering en een audio engineer om jou overal mee te helpen! 

De grote ruimte

Gewoon té gekke akoestiek!

Onze grote ruimte is dubbel geïsoleerd en is dus naast erg groot ook erg droog! De ruimte beschikt over een drumstel en ook over een green room voor creatieve videos! 

De grote ruimte wordt voornamelijk gebruikt door bands of voor grote opnames. Ook clip shoots en andere videos worden gemaakt mede door de green room. Ook het produceren en creëren van (nieuwe) tracks wordt hier uitgevoerd. 

Oefenen in alle rust

Onze studio heeft een isolatiewand van wel  1 meter dik. Hierdoor ontsnapt er geen enkele geluidsgolf en blijft al het geluid waar het moet zijn,Apparatuur, instrumenten en hardware

Oefenen met de band, songwriting, je eigen beat maken of gewoon even wat ideeën vastleggen? Geen probleem! Wij hebben een goed uitgeruste studio met piano, drumstel keyboards en zelfs een beat machine.De kleine ruimte

Hier sta jij centraal! Als je bij ons komt voor het opnemen van een liedje, zal jij in de kleine ruimte gaan zingen. Deze ruimte is compleet geïsoleerd net zoals de grote ruimte, maar is een stuk kleiner waardoor het geluid echt ontzettend droog is! Zo kunnen we jouw stemgeluid op de best mogelijke manier opnemen.

Interesse? Stuur een bericht of bel ons!